Korondi Kulcsosházak

               ★★★

 • +40 745 630 020
 • office@kkh.ro

   

   

   

  A Vendég a szálláshelyet egyéb megállapodás kivételével, bejelentett érkezése napján 15 órától veheti igénybe és a foglalása utolsó napján 10 óráig jogosult a szálláshelyen tartózkodni.

  A szállás elfoglalásakor bejelentkezési lapot kell kitölteni.

  Mivel a házak fából épültek, az épületekben dohányozni és nyílt lángot használni tűzveszélyes és tilos.

  Tüzet rakni csak a kijelölt helyeken, felügyelet mellett szabad. Használat után tökéletesen ki kell oltani.

  Az elektromos fűtőtesteket tilos letakarni mert azok túlmelegednek és ezáltal a bennük lévő ellenállás leég vagy a rárakott ruha meggyullad.

  Minden ház el van látva tűzoltó palackkal, amelyet csak veszély esetén használhat, a gyerekeket kérjük távol tartani a készüléktől.

  A játszótér csak szülő vagy nagykorú felügyelete alatt használható.

  Minden kulcscsomón van ház és kapukulcs, mindenki nyitja és zárja maga után. Biztonsági okokból a vendégháztól történő eltávozásuk esetén kérnénk az ablakokat, szíveskedjenek becsukni, fenntartjuk a jogot, hogy az Önök távollétében becsukjuk a nyitva felejtett ablakot.

  A zsaluk főleg nagy hőség esetén jó szolgálatot tesznek, ezért nyáron nappal ajánlott becsukni. Kinyitott állapotban mindig rögzíteni kell az erre a célra felszerelt lánccal, mert kellemetlen zajokat okozhat és megrongálódhat.

  Tisztelettel megkérjük, hogy idegen kutyákat és macskákat ne etessenek, mindennemű ételmaradékot össze kell gyűjteni  a kijelölt helyre a kellemetlenségek elkerülése végett.

  Megkérjük, bármely rendellenesség észrevétele esetén értesítenek. Kérjük,  eredeti állapotában őrizzék meg a szálláshelyet, és a berendezési tárgyakat! Az okozott kárt a helyszínen kötelesek rendezni! Nem igényelünk kártalanítást, ha a használati tárgyak a használatból adódóan romlanak el, de  ebben az esetben is szíveskedjenek jelezni a történteket, hogy mielőbb kijavíthassuk a hibákat.

  Mindenkinek jó időtöltést, kellemes pihenést kívánunk!

  Bejelentkezés